Borås: 033-444 222  Varberg: 0340-59 52 00  Kinna: 0320-131 80

* Obligatoriska fält

  • Steg 1 Resa

  • Steg 2 Resenärsuppgifter

  • Steg 3 Hotell

Destination

Utresa

  åååå-mm-dd

 

Hemresa

  åååå-mm-dd

 

Resenärsuppgifter

Lägg till fler resenärer

Beställare

Företag

 

Önskar du hotell?

 

 

 

Eller hyrbil?

 

Har du speciella önskemål?

* Ange koden nedan:

Nyheter

19 januari, 2016

AKI Travel är nu en del av G Travel

AKI Travel har i Januari 2016 inlett ett samarbete med G Travel med säte i Norge. Syftet är att tillsammans med likasinnade resebyråer och med vår gemensamma storlek ex. bearbeta resebranschens aktörer för bästa tänka bara villkor och priser för de tjänster och produkter vi erbjuda våra kunder och resenärer.

Gemensamt är även att vi erbjuder jourservice (24/7) samt IT och tekniska lösningar för att möte våra kunders högt ställda förväntningar. Internt samarbetar vi bl.a. kring utbildning och kvalitet.

G Travel med partners omsätter c:a 3,8 Miljarder SEK och har c:a 500 medarbetarare fördelat på 18 resebyråer i Norge, 6 resebyråer i Sverige samt resebyråer i Manila, Rio De Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore och Aberdeen.

Utöver AKI Travel och AKI Golf Travel är det Tranås Resebyrå, Resehuset i Jönköping samt Respartner i Ängelholm och Helsingborg som representerar G Travel i Sverige.

– Vi tror att vårt nya samarbete med en av Europas absolut mest snabbväxande och nytänkande resebyråer kommer att gynna våra kunder genom bra priser och innovativa lösningar och produkter, samt att det även stärker företaget och medarbetarna när det gäller långsiktighet, lönsamhet och att vara en attraktiv arbetsplats, säger Magnus Järrenfors, VD på AKI Travel AB

Jourservice

Vårt journummer är:
+46-33-444227

Om du behöver snabb hjälp utanför ordinarie öppettider.

Svarta listan

Här finner du en uppdaterad förteckning över flygbolag som förbjudits inom EU.

Tidtabell

Koll på tåg- och flygtider

Med en enkel sökning får du snabbt reda på när tåg och flyg avgår för just din resa. Ett bra verktyg när du ska planera eller om du bara vill iväg snarast möjligt.

Till tidtabellen