Borås: 033-444 222  Varberg: 0340-59 52 00  Kinna: 0320-131 80

* Obligatoriska fält

  • Steg 1 Resa

  • Steg 2 Resenärsuppgifter

  • Steg 3 Hotell

Destination

Utresa

  åååå-mm-dd

 

Hemresa

  åååå-mm-dd

 

Resenärsuppgifter

Lägg till fler resenärer

Beställare

Företag

 

Önskar du hotell?

 

 

 

Eller hyrbil?

 

Har du speciella önskemål?

* Ange koden nedan:

Gruppresor

AKI Travel har seden ett par år tillbaka en egen avdelning för grupp och konferensresor. Ingen resa är för lång eller för kort. En konferens på hemmaplan eller ett gruppresearrangemang på andra sida jorden spelar ingen roll för oss. Vår ambition är att ert arrangemang skall bli lyckat, prisvärt och att syftet med resan eller konferensen skall uppfyllas och helst överträffas.

Vi har kunskap att skräddarsy resan för att den skall passa just ert syfte och intresse. Ofta handlar resan om en transport ex. flyg samt hotell i grunden, men vi har resurserna, nätverken och kontakterna för att addera bussar, guider, sightseeing, konferensrum, mat, aktiviteter, eventbiljetter, idrottsarrangemang, konserter m.m.

Vi har stor vana av arbetsrelaterade konferenser, mässor, lanseringar m.m., men även resor av mer fritids och intressekaraktär, så som golfresor, vin och matresor, arkitektur, sportresor och nöjesresor och andra specialintressen.

Vi har den tekniska kompetensen och verktygen för att tillhandahålla webbaserade anmälningssidor, automatiska bekräftelser samt olika betalningssystem för deltagarna. Vi har också reseledning på plats som en del av vårt erbjudne för de kunder som har det behovet.

När det är fler än 10 personer som reser tillsamman är det en gruppresa för oss och vi lämnar alltid en skräddarsydd offert för just din förfrågan.

Tveka inte att kontakta oss nästa gång ditt företag, förening, klubb eller ditt kompisgäng har resplaner på gång.

033-444222
info@akitravel.se

Jourservice

Vårt journummer är:
+46-33-444227

Om du behöver snabb hjälp utanför ordinarie öppettider.

Svarta listan

Här finner du en uppdaterad förteckning över flygbolag som förbjudits inom EU.

Tidtabell

Koll på tåg- och flygtider

Med en enkel sökning får du snabbt reda på när tåg och flyg avgår för just din resa. Ett bra verktyg när du ska planera eller om du bara vill iväg snarast möjligt.

Till tidtabellen