Borås: 033-444 222  Varberg: 0340-59 52 00  Kinna: 0320-131 80

* Obligatoriska fält

  • Steg 1 Resa

  • Steg 2 Resenärsuppgifter

  • Steg 3 Hotell

Destination

Utresa

  åååå-mm-dd

 

Hemresa

  åååå-mm-dd

 

Resenärsuppgifter

Lägg till fler resenärer

Beställare

Företag

 

Önskar du hotell?

 

 

 

Eller hyrbil?

 

Har du speciella önskemål?

* Ange koden nedan:

Jourservice

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi våra affärsresekunder en skandinavisk, vaken och uppdaterad jourservice. Denna service är ofta en ovärderlig hjälp vid flygstrejker, inställda flyg, egna ändringar och andra tillfällen då man ibland behöver snabb hjälp utanför ordinarie öppettider.

Vårt journummer är: +46-33-444227

Serviceteamet är stationerat i Oslo där man oftast möts av svensk jourpersonal, men ibland även av skandinavisk personal. Årsavgiften för att ha tillgång till denna service är 395:- per företag. Anmäl ditt företag nu!

OBS! För att få tillgång till jourservice måste man som resenär ha en resenärsprofil hos AKI Travel AB. För frekventa resenärer har vi normalt sett sparade uppgifter, men vi rekommenderar frekventa resenärer att göra en uppdatering genom att < KLICKA HÄR > och fylla i mallen, så att vi får rätt uppgifter avseende namn, telefonnummer, e-postadress, bonuskort m.m.

Tänk på att alltid stava ditt namn så som det stavas i ditt pass. Se även till att resebranchens aktörer har registrerat ditt namn på samma sätt när det gäller bonuskort m.m.