AKI Travel AB lanserar en ny uppdatarad och modern websida där kunder kommer få en mängd olika funktioner som underlättar resandet.

Utöver funktioner för att uppdatera resenärsprofiler och passinformation vid resor till USA finns bl.a. även ett effektivt beställningsformulär och en 12 i topplista för affärsresedestinationer där vi ger hotell och restaurangtips.

– Att sidan är modern och enkel i sitt utförande är ett medvetet val för att matcha den bild vi vill att våra kunder skall ha av oss. Vi har samtidigt lagt grunden för att kunna erbjuda en för alla öppen onlinebokning men även en för större företag mer avancerade företags och policystyrd bokningsfunktion. Allt för att tillgodose kraven hos båda stora och mindre företag, säger Mikael Baronowsky, IT-chef på AKI Travel AB.

Webplatsen är även skyltfönster där kunder och partners skall få en god bild av AKI Travel och vad företaget erbjuder.