Topplacering för Lufthansa i “World Airline Awards 2013” i kategorierna “Best First Class Airline Lounge”, “Best Western European Airline” och “Best Transatlantic Airline”

Flygbolaget blev även framröstat till “Best Western European Airline” och “Best Transatlantic Airline”. Dr Reinhold Huber, Senior Vice President Product & Marketing på Lufthansa, mottog priserna under World Airline Awards, som gick av stapeln på Paris Air Show i Le Bourget.

Särskilt Lufthansas First Class-terminal på Frankfurts flygplats fick många topplaceringar i undersökningen. Även förstaklassloungerna på hubbarna Frankfurt och München fick höga placeringar. Enligt analysföretaget Skytrax speglar placeringen den höga nivån på standarden och servicen i faciliteterna. Det faktum att Lufthansa även tilldelades bemärkelsen bästa flygbolag i Västeuropa och på transatlantiska rutter, är enligt Skytrax ett tydligt tecken på att Lufthansas standard tillfredsställer kunderna.

“Vi arbetar hårt för att hela tiden förbättra vår kundservice och göra den mer komfortabel. Dessa utmärkelser är ytterligare bekräftelse på våra investeringar i passagerarupplevelser och internutbildningar. Med vår exklusiva First Class-terminal i Frankfurt erbjuder vi skräddarsydd service av högsta klass på marknivå och vi är glada över att våra gäster uppskattar detta”, säger Dr Reinhold Huber.