Bekvämare säten, mer utrymme och större skärmar har börjat installeras i Singapore Airlines alla B777-200ER på sträckan Köpenhamn – Singapore.

Redan nu har Singapore Airlines presenterat en Boeing 777-200ER med uppdaterad kabin. Alla bolagets flygplan på sträckan mellan Köpenhamn och Singapore kommer att vara uppdaterade den 20 september. Business Class-resenärerna kommer kunna vinkla sina säten till full flat-beds och åtnjuta underhållning på 15,4 tums LCD-skärmar. Dessutom får alla affärsresenärer direkt tillgång till mittgången. Economy Class-resenärer blir även de uppgraderade till 9 tums skärmar och säten i skönare tyger och lugnande färger.

Från och med den 14 augusti börjar flygbolaget med fem avgångar i veckan från Köpenhamn. Alastar Hay-Cambell, General Manager Scandinavia på Singapore Airlines säger:

— Vi är väldigt glada att kunna introducera våra uppgraderade kabiner nu även för våra skandinaviska kunder, som dessutom kan resa med en bättre lämpad tidtabell till Singapore och vidare ut i världen.