Österrike är nära och bjuder på omväxlande mångfald. Tradition och nytänkande bildar en spännande miljö som bjuder på rika upplevelser. Du håller din konferens i en kreativ och impulsrik omgivning där det är lätt att bli inspirerad.

Håll din konferens i Wiens centrum i ett bekvämt hotell med gångavstånd till allt. Här är du omgiven av restauranger, traditionella wiener-caféer och annorlunda butiker. På några minuter kommer du till katedralen Stephansdomen, slottet Hofburg och till Spanska ridskolan. Kanske vill du lägga dig på soffan i Freuds välkända mottagning eller besöka några av Wiens över 100 museum? Lär känna Wien med hjälp av en kunnig svensktalande guide men missa inte att flanera och upptäcka staden på egen hand. Shoppa på högklassiga Kärntnerstrasse eller i folkvimlet på Mariahilferstrasse. Upptäck mångfalden i Wiens kulinariska utbud med dess spännande mix av goda traditionella rätter som wienerschnitzel och av rätter som vuxit fram i det nya köket.

Eller vill du hellre hålla din konferens i en vingård? Du bor i ett hotell med spa i lugn och avkopplande miljö, direkt omgiven av härliga vingårdar, där poolen har vinrankor som närmaste grannar. Vandra eller cykla i vingårdar, besök borgen där Rickard Lejonhjärta hölls fången eller ta en båttur Neusiedlersee, Europas största stäppsjö, med ett rikt fågelliv. Självklart ska du i vingårdarna pröva nya spännande viner med vällagat tilltugg. På kvällen väntar en god flerrätts middag. Eftersom Wien ligger nära besöker vi givetvis huvudstaden och njuter av vad staden har att erbjuda.

Studiebesök och turer med särskilt branchfokus kan ordnas.

I samarbete med Austria Travel