I framtiden kan vi erbjuda våra resenärer en ny reseupplevelse: Lufthansa Premium Economy Class. Den är bokningsbar från maj i år, och det kommer att vara tillgängligt på hela långdistansflottan i slutet av sommaren 2015.

Med detta nya erbjudande, som är placerat något närmare ekonomin än till Business Class, kommer vi att kunna tillgodose önskemål från många affärs-och privatresenärer.

I de nya Premium Economy Class kommer passagerare ha mer utrymme och komfort än i turistklass och kommer att kunna njuta av många extra både på marken och ombord.

– Detta är välkommet för många av våra kunder. Lufthansas linjenät och attraktiva tidtabeller gör att många av våra kunder ofta reser med Lufthansa och de som reser ofta på långa flighter vill gärna sitta något bättre, och mot ett mindre tillägg blir detta nu möjligt, säger Magnus Järrenfors på AKI Travel som samtidigt betonar värdet av de andra fördelar ”på marken” som också ingår.