I sommar startar flygbolaget TAP Portugal en direktlinje till Lissabon från Göteborg Landvetter Airport. Från den 2 juli går det fyra flyg i veckan från Landvetter.

– Vi är glada och stolta att ytterligare ett nätverksbolag väljer att etablera sig på Landvetter. Detta ger vår region ytterligare tillgänglighet, inte minst till bolagets stora nätverk i Afrika och Sydamerika, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Med start den 2 juli flyger bolaget direkt till Lissabon måndag, onsdag, torsdag och lördag med avgång 15.20 från Göteborg Landvetter. Flygplanstyperna som trafikerar linjen är Airbus 319 med 132 säten respektive Airbus 320 med 156 säten.

TAP är Portugals största flygbolag med bas i Lissabon. De flyger till 76 destinationer i 34 länder.

Tidtabell:
mån, ons, tors, lör
Avgång LIS 09.50 – ankomst GOT 14.35
Avgång GOT 15.20 – ankomst LIS 18.15

swedavia.se