SAS började bygga ut sin lounge på Landvetter med 120 i April. När den är klar i juni kommer den att vara 415 stor och erbjuda en modern och komfortabel lounge-miljö där man kan njuta av förfriskningar, läsa tidningar och avslappning. Det finns privata arbetsrum, gott om eluttag, ladd-stationer, Wifi  i hela loungen samt toaletter.

Senare i år kommer SAS även att uppgradera området för incheckning med en uppdaterad SAS Service Point, där man checkar in.

SAS är även glada att kunna meddela att en nyhet för dig som pendlar mellan Göteborg och Stockholm. Stockholmsflygen kommer i huvudsak att gå från gate 17 framöver. Gaten byggs om och planeras bli klar i juni. Några av fördelarna med just denna gate är att den ligger i närheten av internationella säkerhetskontrollen samt loungen och den har ett perfekt läge vid ankomst.