Tampa blir den tredje destination i Florida för Lufthansa.

Lufthansa ökar sitt nätverk i USA. Tampa blir Lufthansas första destination i Tampa Bay-området som även kallas porten till västkusten i Florida. Den 25 september är startdatum för denna nya nonstop service från Frankfurt.

Förutom Tampa flyger Lufthansa till Orlando och Miami i Florida. Dessa destiantioner går givetvis att kombinera för den perfekta vistelsen i Florida.

Tampa, St. Petersburg och Clearwater med nästan 3 miljoner invånare är en region som är växer snabbt. Region kan även stoltsera med några av USA: s bästa stränder.

Tampa trafikeras sommartid med fem flygningar per vecka och vintertid med fyra flygningar per vecka. Lufthansa har satt in en Airbus A340-300 på linjen som rymmer totalt 298 personer i Business, PremiumEconomy samt EconomyClass.