Från och med den 27 april kommer Norwegian erbjuda direktflyg från Göteborg till den tjeckiska huvudstaden Prag. Sträckan mellan Landvetter (GOT) och Prag Ruzyne (PRG) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på tisdagar och fredagar.

– Vi är glada över att kunna erbjuda resenärer i och omkring Göteborg direktflyg till Prag och ser fram emot att få välkomna passagerare ombord i nya, moderna och bränsleeffektiva flygplan till attraktiva priser, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

– En direktlinje från Västsverige till Prag har länge stått högt på önskelistan. Prag är en populär destination för våra grupp- och konferensresor. Med en flygtid på mindre än två timmar blir en av Europas mest sevärda huvudstäder mycket lättillgängligare än tidigare, säger Christian Holmedal, gruppavdelningen på AKI Travel.