Tillsammans med systerföretaget AKI Golf Travel AB kommer AKI Travel AB fr.o.m. den 1 januari 2019 var en del av partnernätverket Arrive Agencies.

Övrig byråer i nätverket är Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits och Resekompani och tillsammans har vi försäljningsställen på ca 20 orter från Skellefteå i norr till Malmö i Söder. Vår gemensamma omsättning är ca 2 miljarder SEK per år och med vår gemensamma styrka och kompetens skapar vi bästa möjliga priser och produkter hos resebranschens aktörer för våra kunders bästa, vi utvecklar IT-produkter, erbjuder verktyg för att miljö och klimatneutralisera affärsresor samt en vaken pigg svensktalande jourservice och säkerställer högsta möjliga kvalité för afförs, grupp och konferensresenärer.

”Vi har tidigare haft lyckade samarbeten med olika resebyråer i olika konstellationer, men detta är första gången vi samarbetar med ett företag som enbart har till syfte att knyta samman mellanstora svenska affärs och gruppresebyråer i ett starkt partnernätverk. Det känns riktigt spännande och roligt och vi tror att våra kunder och vi själva kommer uppleva positiva förändringar redan under vintern och våren. Bl.a. kommer vi lansera självbokningsverktyget Cytric som ersätter AeTM” – säger Mikael Baronowsky som är en av delägarna på AKI Travel