Corona har slagit hårt mot resebranschen och AKI Travel och hela vårt team anpassar oss löpande för att ha rätt bemanning och säkra vår långsiktig plan för att klara av detta på bästa sätt.

I den nuvarande planen jobbar vi på som vanligt i stort när det gäller vårt serviceutbud, men vi är delvis permitterade pga. av att vi har betydligt mindre att göra vilket göra att alla våra medarbetare inte är på plats på samma sätt som normalt. Dock har vi säkrat upp så vi är tillräckligt många på plats för att upprätthålla en bra servicenivå.

Våra öppettider är 8-17 som vanligt, men vi kommer hålla lunchstängt vissa dagar mellan 12-13.

Vår jourservice för företag finns öppen på tel. 033-444227 under följande tider. Från 07.00 fram till kontoret öppnar, samt från 17.00 – 19.00 alla dagar. Samt lördagar och söndagar mellan 11.00-16.00.
Man kan för att bli uppringd även maila brådskande ärenden som inte kan vänta på ordinarie öppettider till jour@akitravel.se. Dessa mail kollas löpande mellan 07.00-22.00 dagligen.

AKI Travel startade 1991 och sedan dess har vi kämpat varje dag för att vara den ledande affärs- och gruppresebyrån i Sjuhärad och hela vårt team har bestämt att vi kommer att överleva Corona, stärka och utbilda oss samt utveckla vårt erbjudande för att vara en ännu mer eftertraktad partner när affärerna återgå till det normala igen.

Välkommen till oss under och efter Coronakrisen!