Resebranschen har precis som många andra branscher drabbats hårt av följderna i Corona-krisens fotspår.
Som en av många delar i vår överlevnadsplan permitterar vi tillfälligt och delvis all vår personal för att sänka kostnader och för att vi  troligen kommer ha betydligt mindre att göra en tid framöver.

Våra öppettider är 8-17 som vanligt, men detta innebär att vi kanske även kommer hålla lunchstängt vissa dagar mellan 12-13, samt att det kan komma att dröja något längre än normalt innan vi svarar på mail och ibland även i telefon, men vi lovar att göra vårt bästa hela tiden.

Vår jourservice för företag finns öppen som vanligt på 033-444227 utanför våra ordinarie öppettider

AKI Travel startade 1991 och sedan dess har vi kämpat varje dag för att vara den ledande affärs- och gruppresebyrån i Sjuhärad och vi kommer inte lägga ner verksamheten p.g.a. ett virus.

Det har alla vi som jobbar på AKI Travel bestämt!