Pandemin och utbrottet av Covid19 har slagit hårt mot resebranschen globalt och vi på AKI Travel märkte tydligt av det direkt när UD avrådde från resor utanför Sverige från mitten mars fram till mitten av sommaren för resor inom Europa och till slutet augusti utanför Europa.

Hela vårt team har varit involverat i den anpassning vi gjort under denna period för att ha rätt bemanning och säkra vår långsiktig plan för att klara av detta på bästa sätt för våra kunders bästa och vår personals sysselsättning samt företagets överlevnad.
Vi har hela tiden haft öppet enligt våra vanliga tider, dock med reducerad styrka då vi har varit permitterade pga. av att vi har haft mindre att göra vilket göra att alla våra medarbetare inte varit på plats på samma sätt som normalt. Dock har vi säkrat upp så vi är och har varit tillräckligt många på plats för att upprätthålla en bra servicenivå.

Våra öppettider är fortsatt måndag-fredag är 8-17, men vi kommer hålla lunchstängt vissa dagar mellan 12-13. (Under juli är öppettiderna 9-17)

Vår jourservice för företag finns öppen på tel. 033-444227 under följande tider. Från 07.00 fram till kontoret öppnar, samt från 17.00 – 19.00 alla dagar. Samt lördagar och söndagar mellan 11.00-16.00.Man kan för att bli uppringd även maila brådskande ärenden som inte kan vänta på ordinarie öppettider till jour@akitravel.se. Dessa mail kollas löpande mellan 07.00-22.00 dagligen. Notera att jourärenden belastas med en extra mindre jouravgift.

AKI Travel startade 1991 och sedan dess har vi kämpat varje dag för att vara den ledande affärs- och gruppresebyrån i Sjuhärad och vi som jobbar på AKI Travel har bestämt att vi kommer att överleva Corona, stärka och utbilda oss samt utveckla vårt erbjudande för att vara en ännu mer eftertraktad partner när affärerna återgå till det normala igen.

Välkommen till oss under och efter Coronakrisen!