Samtliga av de flygbolag AKI Travel bokar för kunder har säkerhet som högsta prioritet. Vi och flygbolagen vill att du ska känna dig trygg när du flyger.

Det man i första hand bör beakta är;
– Stanna hemma om du känner dig sjuk
– Tvätta händerna ofta
– Håll social distans
– Följ riktlinjerna från lokala hälsomyndigheter

Ansiktsmask
Det kan förekomma avvikelser men de flesta flygbolagen kräver för tillfället ansiktsmask som täcker näsa och mun från och med att du stiger ombord tills att du lämnar planet. Du som passagerare ansvarar själv för att ta med dig en ansiktsmask. Kravet gäller inte barn under 6 år (ex. på SAS)

Rese- och inreserestriktioner
Observera att rese- och inreserestrektioner gäller för vissa destinationer. Innan du åker till flygplatsen är du som resenär skyldig att ta reda på vilka restriktioner som gäller för din destination. För information om din destination kontakta t.ex. Utrikesdepartementet.