Utbrottet av Covid19 har slagit hårt mot resebranschen globalt och vi på AKI Travel är inget undantag. Resandet har minskat kraftigt och alla medarbetare på AKI är och har delvis varit permitterade. Vi märker dock en långsam återhämtning efter semesterperioden och anpassar löpande vår bemanning för att kunna ge bästa möjliga service.

Under hela Corona-perioden har hela vårt team har varit involverat i den anpassning vi gjort för och säkra vår långsiktig plan för våra kunders bästa och vår personals sysselsättning samt företagets överlevnad.

Våra öppettider är som vanligt måndag-fredag 8-17, men vi kommer hålla lunchstängt vissa dagar mellan 12-13.

Även vår jourservice för företag finns som vanligt öppen på tel. 033-444227. (Observera att en service avgift tillkommer för jourservice utanför vanliga kontorstider)

AKI Travel startade 1991 och sedan dess har vi kämpat varje dag för att vara den ledande affärs- och gruppresebyrån i Sjuhärad. När Corona slog till bestämde vi oss direkt för att klara krisen, stärka och utbilda oss samt utveckla vårt erbjudande för att vara en ännu mer eftertraktad partner när affärerna återgå till det normala igen.

Välkommen till oss på AKI Travel.