Covid19 har sedan i våras påverkat våra kundföretag, våra resenärer, oss på AKI Travel och hela resebranschen hårt. Resandet har minskat kraftigt och vi alla AKI Travel har varit och är delvis fortfarande permitterade för att anpassa oss till situationen utan att behöva minska på antalet fantastiska medarbetare och vi är starkt övertygande om att vi alla kommer att behövas så snart utvecklingen pekar åt rätt håll igen. Under hela Corona-perioden har hela vårt team har varit involverat i den anpassning vi gjort för och säkra vår långsiktig plan för våra kunders bästa och vår personals sysselsättning samt företagets överlevnad.

Våra öppettider är som vanligt måndag-fredag 8-17, med undantaget att vi har stängt för lunch 12-13 fram tills vi märker ett behov av att även ha öppet lunchtid på veckodagarna.

Vår jourservice för företag finns som vanligt öppen utanför våra ordinarie öppet tider på tel. 033-444227. (Observera att en service avgift tillkommer för jourservice utanför vanliga kontorstider)

AKI Travel startade 1991 och sedan dess har vi kämpat varje dag för att vara den ledande affärs- och gruppresebyrån i Sjuhärad. När pandemin slog till bestämde vi oss direkt för att klara krisen, stärka och utbilda oss samt utveckla vårt erbjudande för att vara en ännu mer eftertraktad partner när världen återgå till det normala igen.

Välkommen till oss på AKI Travel!