Det spanska flygbolaget Vueling som är en del av IAG med British Airways och Iberia börjar flyga till den Franska huvudstadens södra storflygplats Orly i början av november.

På fredagar och måndagar går rutten med Landvetter och Orly och på måndagar, onsdagar och lördagar flygs den nya linjen mellan Paris och Stockholm/Arlanda.

Från Göteborg når man Paris sedan tidigare alla dagar i veckan med Air France och från Göteborg flyger både Air France och SAS till den franska huvudstaden.

AKI Travel bokar ofta resor till Paris både för affärsresenärer, men även för grupp och konferensresenärer.

”Paris är mycket en mycket bra grupp och konferensdestination. Bra hotell med bra och inspirerande konferensmöjligheter, mycket sevärdheter, intressant historia, fantastisk mat och dryck och närhet till spännande omgivningar runt om Paris så som Champagne mm.” – säger Frida Stallgård som är grupp och konferensansvarig på AKI Travel och tillägger. ”Flygtiderna från Landvetter med sen utresa på fredagen och eftermiddagsavgång på returen på måndagar kommer öppna för fina möjligheter för företag och grupper som vill nyttja Paris för sin personalresa eller konferensresa”