Efter att pandemin avtagit har vi på AKI Travel en fantastisk ökning av både nya kunder och bokningar från vara befintliga kundföretag och vår grupp och konferensavdelning har fullt upp med både konferenser och gruppresor nära och lång bort och nu söker vi fler medarbetare.

AKI Travel är en resebyrå som varit verksam sedan 1991 och vi har kollektivavtal. Sätet är i Borås, men vi har access till kontor i Göteborg och Varberg.

Är du en fena på grupp & konferens?
Då kommer vi gärna i kontakt med dig och kanske finner vi varandra och jobbar vidare tillsammans. Vi tror att du har erfarenhet av projektledning inom grupp, konferens och/eller event. Har du jobbat på resebyrå är det ett plus och kan du dessutom Amadeus har du i stort alla meriter vi söker. Tjänsten är flexibel när det gäller när du börjar, vart du jobbar till vardags och om du vill jobba hel eller deltid. Anställningsorten är Borås, men vi har mycket kunder och kontorsmöjlighet i Göteborg och i Varberg i tillägg till att man till viss del även kan jobba hemma.

Vill du veta mer eller ansöka? Ta kontakt med Frida Stallgård som ansvarar för vår gruppreseavdelning, 033-444222 eller frida@akitravel.se

Vill du vara en del av en affärsresefunktion i världsklass
På AKI Travel har vi en ambition att vara kundernas bästa vän när det gäller den affärsresefunktion resande företag behöver. Vi som jobbar på AKI gillar hög service för våra resenärer och kundföretag och vi vill ge dem ett mervärde före, under och efter resan. Vi erbjuder bokning online samt via personlig service och vi har jourservice dygnet runt. Vi samarbetar med byråerna inom Arrive Agencies och tillsammans kan vi erbjuda allt de största konkurrenterna erbjuder samtidigt som vi är små och lokala med nära och igenkännande service.

Vi söker dig som har erfarenhet av resebyråarbete och har jobbat i Amadeus eller annan GDS, behärskar engelska och de vanligaste Office-programmen.

Denna tjänst kan anpassas vad gäller hel eller deltidsarbete och när du startar. Anställningsorten är Borås, men vi har även mycket kunder och kontorsmöjlighet i Göteborg och i Varberg i tillägg till att man till viss del även jobba hemma. Vill du veta mer eller ansöka? Ta kontakt med Magnus Järrenfors som ansvara för vår affärsreseavdelning, 033-444222 eller magnus@akitravel.se

 

För båda dessa tjänster gäller att vi är flexibla om när man tillträder. Rekryteringensprocessen pågår löpande och vi tar emot ansökningar fram till 10 juni för dessa tjänster.