Gillar du att projektleda grupper & konferenser?

Då kommer vi gärna i kontakt med dig och kanske finner vi varandra och jobbar vidare tillsammans. Vi tror att du har erfarenhet av projektledning inom grupp, konferens och/eller event. Har du jobbat på resebyrå är det ett plus och kan du dessutom Amadeus har du i stort alla meriter vi söker. Tjänsten är flexibel när det gäller när du börjar, vart du jobbar till vardags och om du vill jobba hel eller deltid. Anställningsorten är Borås, men vi har kontor och arbetsplatsmöjlighet i Göteborg och i Varberg i tillägg till att man till viss del även kan jobba hemifrån.
Vill du veta mer eller ansöka? Ta kontakt med Frida Stallgård som ansvarar för vår gruppreseavdelning, 033-444222 eller frida@akitravel.se

Bli en del av en affärsresefunktion i världsklass?

På AKI Travel har vi en ambition att vara kundernas bästa vän när det gäller den affärsresefunktion resande företag behöver. Vi som jobbar på AKI gillar hög service för våra resenärer och kundföretag och vi vill ge dem ett mervärde före, under och efter resan. Vi erbjuder bokning online samt via personlig service och vi har jourservice dygnet runt. Vi samarbetar med byråerna inom Arrive Agencies och tillsammans kan vi erbjuda allt de största konkurrenterna erbjuder samtidigt som vi är små och lokala med nära och igenkännande service.
Vi söker dig som har erfarenhet av resebyråarbete och har jobbat i Amadeus eller annan GDS, behärskar engelska och de vanligaste Office-programmen.
Denna tjänst kan anpassas vad gäller hel eller deltidsarbete och när du startar. Anställningsorten är Borås, men vi har även mycket kunder och kontorsmöjlighet i Göteborg och i Varberg i tillägg till att man till viss del även kan jobba hemifrån. Vill du veta mer eller ansöka? Ta kontakt med Magnus Järrenfors som ansvarar för vår affärsreseavdelning, 033-444222 eller magnus@akitravel.se

AKI Travel söker en online-ansvarig

Onlinebokning var länge en mindre del av AKIS erbjudande, men nu är det en naturlig del av vår affärsresefunktion och allt fler av våra kunder nyttjar möjligheten att kunna boka själv online och själv kunna administrera vissa del funktioner. Dessutom ser vi en kraftigt ökad efterfrågan av Onlinefunktionen hos våra kunder.
Vi söker dig som dedikerat vill ansvara för Online hos AKI. Uppdraget innebär implementering, utbildning, administration, kundsupport samt bli en naturlig del och stöd för vår nykundbearbetning, med fokus på Online.
Vi söker dig som har erfarenhet av resebyråarbete och har jobbat i Amadeus eller annan GDS, behärskar engelska och de vanligaste Office-programmen.
Har du utökad erfarenhet av Online i resebranschen är det ett stort plus. Denna tjänst kan anpassas vad gäller hel eller deltidsarbete och när du startar. Anställningsorten är Borås, men vi har även mycket kunder och kontorsmöjlighet i Göteborg och i Varberg i tillägg till att man till viss del även kan jobba hemifrån. Vill du veta mer eller ansöka? Ta kontakt med Mikael Baronowsky, 033-444222 eller mikael@akitravel.se

Återkom med din ansökan
För dessa tjänster gäller att vi är flexibla om när man tillträder. Rekryteringensprocessen pågår löpande och vi tar emot ansökningar fram till 7 november för dessa tjänster.

Om oss
AKI Travel är en stabil grupp, konferens och affärsresebyrå som varit verksam sedan 1991 och vi har kollektivavtal och andra schyssta personalförmåner.
Sätet är i Borås, men vi har kontorsaccess i Göteborg och Varberg. Surfa runt på web-sidan och läs mer om oss.