AKI Travel och Ulricehamns Kommun med förvaltningar och ägda bolag har tecknat ett avtal om samtliga tjänsteresor, gruppresor och konferenser. Avtalet löper på 2+2 år från den 1 april 2024.

– Så roligt att vårt samarbetsförslag var det som var mest attraktiva. Vi kan ju detta område väl där kommunen verkar och nu är det upp till oss att göra ett bra jobb, och tidigare erfarenhet av liknande uppdrag gör att vi har en metod som vi tror kommer fungera väl, säger Magnus Järrenfors på AKI Travel.

Avtalet gäller tjänsteresor samt gruppresor och konferenser

När det gäller tjänsteresorna har AKI en väl definierad affärsresefunktion som alltid ingår, samt att vi erbjuder ett prisvärt och enkelt onlinesystem som passar väl in på det resandet som är ganska vanligt för en kommun eller stad.

– Priset är viktigt i en upphandling och vi måste vara på tå för att leverera en bra produkt till ett attraktivt pris som passar båda parter, avslutar Frida Stallgård som är ansvarig för grupp & konferens på AKI Travel